Vesien kertomaa -valokuvanäyttely Kökarin kirjastossa 31.8.2015 asti!

Vesien kertomaa- valokuvanäyttely palasi Inarin Sajoksesta ja on nyt kesän ajan toistaiseksi kiertueensa viimeisellä paikalla Kökarin kauniilla saarella! Suosittelemme matkaa Ahvenanmaahan kuuluvalle pienelle saarelle. Kökarissa on täysin omanlaisensa tunnelma ja kesällä upeaa kulttuuritarjontaa, kuten Tinkun näyttely Kökarin kirjaston tiloissa.

Elokuun jälkeen näyttelyä saa tilata postikuluja vastaan. Näyttely on hauska ja kätevä tapa tuoda esille erilaisissa ympäristöissä asuvien lasten näkemyksiä vedestä ja toteuttaa paikkakunnallasi monikulttuurista globaalikasvatusta. Miten Perun kuivalla aavikolla tai trooppisessa viidakossa elävät lapset ovat halunneet kuvata vettä? Entä inarilaiset lapset tammikuisessa maisemassa tai kökarilaiset syksyllä?

Vesien kertomaa -valokuvanäyttely kesällä 2015: 8.6.-31.8.2015 Kökarin kirjasto, Karlby, Kökar

Suomen Tinku ry järjesti vuosina 2013 ja 2014 työpajoja lapsille ja nuorille eri puolilla Perua ja Suomea. Työpajoista valikoitui 50 kuvaa näyttelyyn, joka kiertaa vuonna 2015 ympäri Suomea. Valokuvanäyttely on myös tilattavissa postimaksuja vastaan! Tai oletko kenties nähnyt näyttelyn? Anna palautetta: suomentinku@gmail.com.

facebooktwittergoogle_pluslinkedin